Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

твк південний

ua-region.com.ua

Четвер, 10 квітня 2014, 15:40

«Південний» передав українській армії будматеріали для ремонту військових об’єктів

твк південний

Торгово-виробничий комплекс «Південний» закупив та передав львівським військовослужбовцям будівельні матеріальні для проведення ремонтних робіт військових об’єктів, що перебувають у незадовільному стані.

Про це повідомляє прес-центр ТВК "Південний".

За словами військових, все майно буде використано за призначенням та дозволить суттєво покращити матеріально-технічний стан на підпорядкованих об’єктах. «Чесно кажучи, ми не очікували такої блискавичної реакції бізнесменів на наше звернення, адже ще навіть не минула доба після нашого з ними першого знайомства. Як кажуть, ми ще не встигли приготуватися чекати, а нам вже повідомили, що готові допомогти. Такого не пригадують навіть ті наші військовослужбовці, які прослужили в армії не один десяток років. Ми дуже вдячні за такий патріотизм та розуміння наших проблем», - наголосив підполковник однієї із військових частин Львівщини.

За словами представника ТВК «Південний» Романа Дмитраха, у такий складний для країни час кожен свідомий громадянин має внести свій посильний вклад в оборону держави. «Коли військові звернулися до нас із проханням про допомогу, ми не задумуючись пішли їм на зустріч. А вже набрати необхідний перелік матеріально-товарних позицій для нас стало справою часу. Ми його навіть дещо збільшили», - зазначив Р. Дмитрах.

Загалом, свою допомогу військовим запропонували близько десяти великих торгівельних марок, що ведуть свою діяльність на території Львівщини. На сьогоднішній день проводяться уточнення наявних потреб, а також визначається оптимальний алгоритм їх прийому та розподілу на користь військових колективів Збройних Сил України.

Нагадаємо, усі небайдужі громадяни можуть підтримати Збройні Сили України, зателефонувавши або надіславши повідомлення за номером 565 (вартість одного дзвінка чи СМС – 5 грн).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.