Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутка

П'ятниця, 11 квітня 2014, 18:01

Львів'ян турбує ціна на маршрутки менше, ніж махінації перевізників

маршрутка

Сьогодні відбулися ще одні громадські слухання щодо встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті.

Міська рада анонсувала ці слухання як повторні. Це обурило громаду, оскільки попередні слухання відбулися 27 березня та були затверджені міським головою Андрієм Садовим.

Про необгунтованість ціни на траспортні перевезення громада не говорила, оскільки паливні матеріали значно подорожчали.

Львів'яни обурені роботою перевізників та управління транспорту та зв'язку департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Люди, які виступили на слуханнях, заявили, що рейди управління траспорту неефективні. Також люди не вірять, що такі рейди взагалі відбуваються.

Громада впевнена, що перевізники зацікавлені у тому, щоб електронний квиток не був введений, щоб не було точних даних про кількість перевезених на маршрутах пасажирів.

Це допомагає перевізникам надавати неправдиву інформацію про прибуток на маршрутах та просити підвищити тарифи на перевезення.  

Крім цього, львів'яни сумніваються у правдивості суми витрат на паливо, шини та амортизацію транспортних засобів, про які заявляють перевізники.

Нагадаємо, минулого року, перевізнки не відгукнулися на запрошення на громадські слухання про доцільність підняття тарифів на перевезення у громадському транспорті та введення електронного квитка

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.