Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджетні кошти

nikorupciji.org

Понеділок, 14 квітня 2014, 10:59

Підлеглого Садового підозрюють у розтраті понад 415 тис грн. бюджетних коштів

бюджетні кошти

До суду скеровано кримінальне провадження за фактом незаконного використання посадовцями Управління капітального будівництва Львівської міськради бюджетних коштів на реконструкцію вулично-шляхової мережі міста.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під час досудового розслідування встановлено, що один з посадовців вказаного управління упродовж 2009-2010 років вчинив розтрату коштів на загальну суму 340,7 тис.грн. при виготовленні проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція вул. Городоцької у м.Львові».

Зокрема, достовірно знаючи, що проектні роботи по вказаному об’єкту виконані у 2007 році, замість коригування вже існуючої проектно-кошторисної документації, ним повторно замовлено та оплачено виготовлення нового проекту.

Аналогічні дії посадовцем вчинено при реконструкції території парку «Високий замок». Внаслідок цього з бюджету розтрачено близько 70 тис. грн.
Дії посадовця кваліфіковано за ч.3, ч.5 ст.191 та ч.1 ст. 366 КК України.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.