Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

укрзалізниця

zaholovok.com.ua

Понеділок, 14 квітня 2014, 11:20

Продаж квитків між Україною, Росією та Білоруссю буде призупинено

укрзалізниця

"Російські залізниці " повідомили , що продаж квитків між Росією і Україною ведеться на потяги відправленням по 25 травня.

Зараз залізниці РФ, України і Білорусі ведуть "коригування та узгодження розкладів і графіків руху поїздів".

Про це повідомляє Дело.

"В даний час рух поїздів у сполученні Росія - Україна здійснюється безперебійно, в штатному режимі, продаж квитків ведеться на потяги відправленням по 25 травня включно " , - йдеться в повідомленні ВАТ "Російські залізниці" ( РЖД) , в якому російська монополія реагує на інформацію про " можливе призупинення продажів квитків на поїзди відправленням з 27 травня в сполученні з Україною " .

"Про закриття пасажирського залізничного сполучення з Україною мови не йде. Можливі лише обмеження завчасної продажу проїзних документів у зв'язку з необхідністю коригування графіків руху поїздів ( тобто , продаж квитків , наприклад , почнеться не за 45 , а за 35 діб) " , - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.