Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

texty.org.ua

Понеділок, 14 квітня 2014, 12:03

На Львівщині гасили ангар: згоріло кілька машин

пожежа

Вчора, 13 квітня, о 11:55 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в ангарі в с. Милятичі по вул. Шевченка, 49 Пустомитівського району.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив 7 автотранспортних засобів, розміщених всередині ангару.

Понад два десятка вогнеборців, за допомогою 4 одиниць спецтехніки, приступили до ліквідації пожежі. Через сильне задимлення приміщення, рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 4 ланок газодимозахисної служби.

Процес ліквідації займання ускладнювалася швидким поширенням вогню конструктивними пустотами, що були наповнені горючим утеплювачем.

Рятувальники о 14:53 ліквідували займання та врятували ангар від повного згорання.

Внаслідок пожежі знищено самоскид «Mercedes Benz Atego 2628», маніпулятор «Mercedes Benz Atego 1318», автомобілі «Mitsubishi Canter», «Mercedes G 500», 2 автівки «Mercedes-Benz S-221» та трактор «ЮМЗ». Окрім цього, вогонь пошкодив стіни та стелю ангару на площі 200 кв.м. Внаслідок події постраждалих немає.

Причини займання та суму завданих збитків встановлюють фахівці правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.