Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Мацех

Вівторок, 15 квітня 2014, 13:40

Мацех хоче знайти Бога у "Поїзді Дружби" між Львовом і Донецьком

Олег Мацех

Громадський форум Львова за ініціативи Громадського сектора Майдану звернувся до начальника львівської залізниці із проханням виділення вагону у поїзді прямуванням Львів-Донецьк-Львів.

Про це йдеться в повідомленні Громадського сектору Майдану Львова у Facebook.

Вагон буде оформлено, облаштовано і повернуто на маршрут.

В результаті – символічний та яскравий "Поїзд Дружби" курсуватиме між Сходом та Заходом, зшиваючи воєдино країну, яку так активно намагаються розділити, в тому числі через створення міфів про західних "бандерівців" і "фашистів", що з погордою та ненавистю ставляться до мешканців Сходу.

"Ми прагнемо показати своє справжнє обличчя, справжню суть, – говорить координатор ініціативи Олег Мацех. – Хочемо запросити тих донеччан, які мають найбільше страхів та зазнали найбільшого впливу пропаганди, у подорож цим вагоном".

Лист-звернення від громадських активістів було передано заступникові начальника залізниці, який обіцяв всіляко посприяти їм в їхній ініціативі.

Організатори також планують укомплектувати вагон книжками українських та російських авторів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.