Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

молочна галузь

telegraph.co.uk

Вівторок, 15 квітня 2014, 18:01

Канадці підтримуватимуть молочних виробників Львівщини

молочна галузь

Львівська ОДА уклала Меморандум про взаєморозуміння з Канадським об’єднанням співробітництва для міжнародного розвитку СОКОДЕВІ, яке дозволить підтримати молочних виробників Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Мета Меморандуму – здійснення Проекту зі створення стабільних економічних можливостей для виробників молока в Дніпропетровській, Херсонській, Львівській та Івано-Франківській областях.

Проект передбачає використання на розвиток молочної галузі Львівщини понад 7 млн доларів.

«У межах реалізації Канадського проекту на території Львівщини створено 15 великих сільськогосподарських підприємств, 27 середніх і малих товарних господарств, 11 родинних молочних ферм, більше тисячі культурних пасовищ. Також за сприяння проекту вдалося створити вісім сільськогосподарських кооперативів, зокрема кооперативне об’єднання «Рівноправність». Тому хочу висловити щиру подяку уряду Канади за вагому підтримку нашого виробника молочної продукції», – розповіла голова Львівської ОДА Ірина Сех.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.