Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

tsn.ua

Середа, 16 квітня 2014, 09:46

Авто радника Ірини Сех спалили у Львові

Ввечері, 15 квітня невідомі особи спалили авто Андрія Ільківа, який є позаштатним радником Ірини Сех.

Про це повідомляє прес-служба Львівської організації ВО Свобода.

Автомобіль Тойота Авенсіс 2008 року випуску підпалили біля будинку радника у Львові.

Ірина Сех пов’язує цей злочин із професійною діяльністю Ільківа, зокрема зазначає, що Ільків виявив зловживання в департаменті житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації.

З огляду на це, голова Львівської ОДА звернулася в Державну фінансову інспекцію щодо перевірки департаменту.

 «Початок перевірки фінінспекції збігся із підпалом автомобіля Андрія Ільківа. Думаю, що це не було випадковим. Хтось хоче залякати нас, дати зрозуміти, що ми втрутилися туди, де не треба», - зазначила Ірина Сех.

Позаштатний радник голови ЛОДА Андрій Ільків є претендентом на посаду начальника департаменту ЖКГ облдержадміністрації і за дорученням Ірини Сех аналізував діяльність цього  підрозділу.

Цей аналіз засвідчив численні порушення, зокрема при закупівлі вугілля для бюджетних установ області, при експлуатації Грибовицького сміттєзвалища, тощо.

Нагадаємо, департамент житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації очолює Ігор Базарник. Його призначено на посаду в березні 2013 року. Зараз він перебуває на лікарняному.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.