Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

миколаївцемент

прес-служба миколаївцементу

Середа, 16 квітня 2014, 11:47

Миколаївцемент провів весняну толоку

миколаївцемент

11 квітня на основному виробничому майданчику та в кар'єрах ПАТ «Миколаївцемент» відбувся колективний захід із прибирання.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Миколаївцемент".

 Участь у ньому взяло понад 100 працівників підприємства. Весняна толока на цемзаводі була ще й приуроченою до Всесвітнього дня довкілля, що відзначається у третю суботу квітня щорічно.

Територію заводу було умовно поділено на ділянки, за якими закріплено керівників та визначено групи працівників для проведення прибирання. Таких ділянок та груп було шість. Кожна група отримала своє завдання в залежності від виду й обсягу робіт на ділянці. Зокрема, прибрали територію заводу та прилеглі до нього ділянки і під'їзні шляхи від побутового сміття, погромадили газони, очистили від піску афальтні дороги, попідмітали тротуари, пофарбували бордюри, інше.

Такі заходи з наведення чистоти на підприємстві й біля його меж власними силами тут проводять двічі на рік. Учасники акції задоволені часом, із користю проведеним надворі, поза межами офісу в колі своїх колег. До того ж, варто зазначити, результат прибирання видимий - завод і навіть прилеглі до нього ділянки стали чистішими, охайнішими та ще більш безпечними. І все це завдяки відданості кожного кожного працівника своїй роботі і спільним зусиллям усіх команд.

Генеральний директор ПАТ «Миколаївцемент» Олег Малютяк подякував усім працівникам - організаторам й учасникам добровільної акції, за активну й старанну, а, головне, результативну участь у толоці. Відзначив злагоджену роботу у дружніх і організованих командах завдяки лідерським здіностям керівників груп і, головним чином, мотивації самих працівників. Закликав підтримувати порядок і чистоту й надалі і завжди, адже це запорука охайності і безпечної роботи підприємства.

Довідка. ПАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2013 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено понад 700 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту.

Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України.

У 2013 роціі завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» - регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів. Після входження до неї ПАТ «Миколаївцемент», група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.