Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Середа, 6 червня 2012, 16:29

Вулиці Львова патрулють міліціонери з інших регіонів України

Правоохоронці з 6 різних областей сьогодні, з 16.00 години, патрулюють вулиці Львова разом з місцевими міліціонерами. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

 

Гості вже ознайомились з львівськими колегами та специфікою роботи під час євро чемпіонату. Усі міліціонери забезпечені візитками з номерами телефонів Інформаційної служби, які вони роздаватимуть гостям щоб туристи могли отримати усю необхідну інформацію на українській, англійській, російській, польській, німецькій та італійській мовах.

У разі, якщо ж гості міста стануть жертвами злочину, допомогу вони зможуть отримати, зателефонувавши за телефоном «102». Адже у всіх чергових частинах Львова з іноземцями у разі потреби спілкуватимуться на англійській, німецькій, польській та російській мовах, як працівники міліції, так і волонтери, що їм допомагатимуть.

Нагадаємо, що вчора, 5 червня, до Львова приїхало 1 300 міліціонерів із Рівненської, Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Закарпатської та Івано-Франківської областей, які з 5 по 18 червня допомагатимуть львівським правоохоронцям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.