Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

П'ятниця, 18 квітня 2014, 11:13

Мерію Винник обурила зміна маршруту №5А Львівською міськрадою

маршрутки

Міський голова Винник Сергій Уваров та депутатський корпус Винниківської міськради обурилися рішенням виконавчого комітету Львівської міськради стосовно питання зміни автобусного маршруту №5А.

Про це повідомляє прес-служба Винниківської міської ради.

Мерія Винник скаржиться, що питання було розглянуто в односторонньому порядку, їх не поставили до відома, які зміни в маршруті проведено, чи вони доцільні для мешканців м. Винники.

"Автобусний маршрут №5А проходить через центральну частину м.Винники, де розташовано 2 школи, дитячий садок, Львівська обласна школа-інтернат, багато працюючих, дітей, що навчаються в цих закладах, а тому відсутність даного маршруту викличе велике соціальне незадоволення серед населення міста", йдеться в повідомленні.

Винниківська мерія просить виконавчий комітет Львівської міськради залишити без виконання відповідне рішення і не проводити зміни в автобусному маршруті №5А, що проходить через центральну частину міста.

Нагадаємо, вчора виконком Львівської міськради вніс зміни до маршуруту №5А.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.