Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

stb.loga.gov.ua

Середа, 6 червня 2012, 17:35

Львівщині виділили майже 24 млн. грн. для введення 755 додаткових посад фахівців із соціальної роботи

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Львівській області виділена додаткова дотація у сумі 23 963 600 грн. для введення не менш як 755 посад фахівців із соціальної роботи для виявлення, оцінки потреб, надання соціальних послуг та здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Робота проводитиметься центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області під контролем заступника голови Львівської облдержадміністрації Олега Рудницького.

За програмою навчання фахівців із соціальної роботи Львівський ОЦСССДМ провів навчання спеціалістів районних/міських ЦСССДМ області, які навчатимуть фахівців із соціальної роботи, що будуть штатними працівниками районних та міських центрів.

Станом на 5 травня районні/міські ЦСССДМ області відібрали 653 претенденти на посади фахівців із соціальної роботи, які відповідають кваліфікаційним вимогам. З них пройшли навчання за спеціальною програмою 213, ще 342 планується навчати найближчим часом.

Вирішується питання про виділення приміщення для оренди центру соціально-психологічної допомоги у Львівській області на вул. Тесленка, 2 у м. Львові.

Сьогодні мережа центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Львівської області налічує 32 центри: обласний, 20 районних 9 міських, 2 сільських, загальна штатна чисельність працівників у них - 209 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.