Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

день перемоги

Субота, 19 квітня 2014, 14:36

Сех уникає зустрічі зі львівськими антифашистами щодо організації заходів з відзначення Дня перемоги

день перемоги

Голова Львівської ОДА Ірина Сех не захотіла зустрітись з представниками обласного Антифашистського комітету з приводу організації заходів з 9 травня.

Про це Варіанти повідомив співголова Антифашистського комітету України Олександр Калинюк.

«Ми ще у березні звернулись до голови Львівської ОДА Ірини Сех з офіційним проханням. Однак вона не захотіла з нами зустрічатись. Нам повідомили лише, що в області пройдуть заходи 8 травня з вшанування жертв Другої світової війни. Але ми не про це запитували і не з тим звертались», - сказав Калинюк.

Олександр Калинюк стверджує, що наразі жодних конкретних пропозицій щодо відзначення Дня перемоги у Львові немає.

«Однак особисто я і мої побратими збираємось 9 травня вшанувати загиблих і відзначити День перемоги у Львові під Прапором перемоги. Є минулорічне рішення суду, яке нам дозволяє це зробити, і ми це обов'язково зробимо», - запевнив Калинюк.

Нагадаємо, лідер Правого сектору у Львові Артем Луцак зазначив, що Правий сектор немає нічого проти того, щоб ветерани вшанували пам’ять загиблих 9 травня. Однак провокацій у цей день у Львові вони не допустять. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.