Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

galychyna.info

Вівторок, 22 квітня 2014, 10:43

Весняний діловий форум відбудеться у Львові цього тижня

25 квітня у Львові відбудеться шостий Весняний діловий форум.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Основні питання цьорічного форуму – поточний стан економіки України, а також перспективи її розвитку.

Спеціалісти управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР зазначають два найважливіші питання цього форуму – європейської інтеграції та розвитку інфраструктури.

Серед питань до дискусій Весняного ділового форуму:

питання стабілізації економічної ситуації в Україні в умовах сьогодення;

стратегії діяльності в напрямку євроінтеграції;

Україну в ІТ середовищі;

мораль та бізнес.

Обговорення відбудуться за участю представників уряду, Державного агентства залучення інвестицій, міжнародних фінансових організацій, а саме ЄБРР, НЕФКО, Міжнародної фінансової корпорації, а також українських і закордонних фахівців.

Нагадаємо, щорічно Весняний діловий форум проводять з метою встановлення ділових відносин, вільних від недовіри, визначення спільних цілей та інтересів у реалізації проектів на території України, ознайомлення з потенціалом західних областей України, а також залучення якомога більшої кількості інвестицій до Львова.

З-за кордону до участі залучають представників міжнародних економічних організацій, фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, що виявляють зацікавленість в реалізації бізнес-проектів на території України, успішно здійснюють підприємницьку та інвестиційну діяльність або ж планують працювати на українському ринку.

Організатори заходу – ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз» спільно з ЛМР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.