Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

www.agribusiness.kiev.ua

Четвер, 7 червня 2012, 09:09

Із початку року до Зведеного бюджету надійшло понад 120,2 млрд. грн. платежів – ДПС України

До державного бюджету сплачено 87 млрд. грн., бюджет додатково отримав 6,4 млрд. грн. Надходження до місцевих бюджетів перевищили минулорічні на 5,1 млрд. грн (+18,1 відс.) та склали 33,2 млрд. гривень. Про це повідомляє прес-служба ДПС України.

Це на 11,5 млрд. грн., або на 10,5% більше відповідного періоду минулого року.

За 5 місяців 2012 року до загального фонду державного бюджету зібрано 83,3 млрд. грн. платежів, що контролюються Державною податковою службою. Це на 7,1% більше, ніж у 2011 році. Планові показники виконано на 100,6%. У січні-травні цього року бюджет додатково одержав 483,9 млн. гривень.

У повному обсязі виконано завдання з податку прибуток, акцизного податку з ввезених на митну територію України підакцизних товарів, частини чистого прибутку (доходу) державних підприємств, рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні, та транзитне транспортування природного газу, збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та води, платежів за користування надрами тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.