Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Шлапак

Середа, 23 квітня 2014, 11:16

До кінця квітня МФВ прийме рішення щодо фінансової допомоги для України – Шлапак

Олександр Шлапак

Міністр фінансів Олександр Шлапак вважає, що Міжнародний валютний фонд до кінця поточного місяця прийме остаточне рішення щодо відновлення співпраці з Україною і виділення їй фінансової допомоги.

Про це повідомляє Укрінформ.

"До кінця квітня. Чекаємо наступного тижня засідання. Думаю, за день-два буде оголошено вже про конкретну дату, і наступного тижня – розгляд", – сказав Шлапак.

Відповідаючи на уточнююче запитання журналістів щодо очікувань від цього розгляду, міністр фінансів зазначив: "Очікування позитивні. Мені здається, ми добре підготувалися до цього. Консультації, які ми мали у Вашингтоні, це підтверджують. Ми погодили усі технічні деталі".

Нагадаємо, голова НБУ Степан Кубів заявив, що зміцнення гривні відбудеться у найближчі 2-3 тижні, після того як розпочнеться програма співпраці МВФ та України, і надійдуть перші кошти від Фонду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.