Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Середа, 23 квітня 2014, 12:55

Ігор Васюник знає про провокації, які готують на 9 травня у Львові

Ігор Васюник

Представник центрального штабу ВО «Батьківщини» у Львівській області Ігор Васюник заявив про можливі провокації 9 травня на Львівщині.

Про це повідомив Ігор Васюник на прес-конференції на тему: «Створення у Львівській області штабу національного Руху опору для протидії проявам іноземної агресії».

«Ми володіємо інформацією, що у Львові плануються провокації до 9-го травня. Ми повинні зробити все і наш центр опору запропонує також свій варіант виходу з цієї ситуації. Ми плінуємо провести круглий стіл з мером міста, керівником ОДА і силовиками і також запропонувати певні організаційні заходи, які б не допустили провокації у Львові. Я вважаю, що ми повинні зробити все, щоб не дати можливості Путіну сказати, що Львів може бути центром нео-фашизму», – заявив Ігор Васюник.

Генерал-майор у відставці Ігор Рєпін запропонував, задля уникнення конфлікту вивести ветеранів Великої вітчизняної війни на полігон. 

«Нам треба бути толерантними, як до однієї так і до іншої сторони. Треба поважати їх думку. Треба поважати їх минуле. І не допустити зіткнення. Те, що стосується ветеранів я думаю, що їм потрібно запропонувати, або організувати десь на полігоні, десь в окремому місці для того, щоб вони поспівали, для того, щоб випили чарку і розвести все по домах», - генерал-майор у відставці, колишній перший заступник начальника штабу Західного оперативного командування, кандидат історичних наук Ігор Рєпін.

Як відомо раніше у Львові вже відбувались конфліктні ситуації на 9 травня.

«Всі питання прикривалися керівництвом держави і робилися такі провокації. Правоохоронні органи можливо навіть не в силі були впливати на ці процеси, тому що були спеціальні загони, які привозили провокаторів під прикриттям. В даній ситуації можна зібрати інформацію. Згідно рішення буде інформовано правоохоронні органи і все зроблено все для запобігання негараздів, які можуть виникнути», – розповів підполковник міліції у відставці, колишній працівник УБОЗу Іван Жилюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.