Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Рєпін

Середа, 23 квітня 2014, 13:40

На Львівщині створено штаб Руху опору

Ігор Рєпін

У Львівській області створено штаб національного Руху опору головним завданням якого стане протидія іноземній агресії, провокаціям

Про це повідомив народний депутат, представник центрального штабу ВО «Батьківщини» у Львівській області Ігор Васюник.

«Вже є необхідність створення в кожній області, в кожному місті, кожному районі спеціальних підрозділів, або формувань територіального оборони та мобілізаційних пунктів. Вже існує генеральний штаб національного Руху опору, який розвернув роботу по всій країні», – зазначив генерал-майор у відставці, колишній перший заступник начальника Штабу західного оперативного командування Ігор Рєпін.

До складу штабу долучені фахівці у військовій галузі та оборонні стратеги. Штаб Руху опору буде координувати свої дії з міліцією, армією та громадськими організаціями.

На базі офісів «Батьківщини» створені мобілізаційні пункти штабу, де  всі бажаючі можуть приєднатись до штабу.

«Раніше існували територіальні громади, але нажаль вони перестали існувати, тому однією з робот штабу національного опору є відновлення таких громад», – додав  Ігор Рєпін.

Одним із завдань штабу стане недопущення провокацій на 9 травня у Львові.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко оголосила про переформатування виборчих штабів в штаби Руху опору та закликала кандидатів в президенти долучитися до допомоги захисту наседення та утриматись від політичної символіки у передвиборчій компанії.

«Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко у зв’язку з ситуацією, яка відбувається в країні оголосила про переформатування своїх виборчих штабів в штаби Руху опору. Юля Тимошенко також закликала всі політичні сили і кандидатів в президенти не проводити звичну виборчу компанію з залученням великих коштів на бігборди, рекламу і інші технологічні речі без політичних прапорів, без політичної символіки долучитися політичним партіям і кандидатам в президенти для того, щоб допомогти армії і в такий спосіб зробити все, щоб наша армія була більш боєздатною, стояла надійним захистом проти російського агресора», – повідомив народний депутат, представник центрального штабу ВО «Батьківщини» у Львівській області Ігор Васюник.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.