Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

karposhka.livejournal.com

Середа, 23 квітня 2014, 15:37

ІІІ Гаражний Розпродаж відбудеться у Львові, зібрані кошти передадуть на благодійність

26 квітня, о 13.00 у дворику Видавництва Старого Лева (вул. Лемківська, 15-а) розпочнеться ІІІ Гаражний Розпродаж.

Про це повідомляє прес-служба видавництва.

Дана акція відбувається у межах проекту Місяць інформування про аутизм у Львові.

Відвідувачі розпродажу зможуть придбати книги видавництва за низькими цінами.

А на всі книги з блакитними обкладинками або синіми елементами дизайну будуть спеціальні ціни.

Організатори обіцяють  ексклюзивні примірники книжок для дітей та дорослих, майстер-класи для дітей від арт-студії «Аґрафка» за мотивами книжки «Зірки і макові зернята» та участь у творчій майстерні молодої художниці Анастасії Стефурак «Прислів’я українські».

Крім цього, під час Гаражного Розпродажу можна буде взяти автографи в авторів: Мар'яни Савки, Ірини Старовойт, Галини Вдовиченко, Андрія Лесіва та Романи Романишин, Катерини Міхаліциної, Мірека Боднара та багатьох інших.

Музичний супровід на Третьому Гаражному Розпродажі забезпечать драйвові підліткові рок-гурти «ПашКо» та «Шо маємо – То маємо», а ведучим благодійної події стане громадський діяч Володимир Бєглов.

Нагадаємо, Місяць інформування про аутизм відбувається у Львові вперше. Це серія акцій, спрямованих на підвищення рівня толерантності до дітей з аутизмом, інформування громадян про те, що таке аутизм, які проблемами найчастіше виникають у людей з аутизмом та їхніх рідних.

За кошти, зібрані під час розпродажу та інших акцій проекту буде облаштовано спортивний майданчик у школі-інтернаті, в якій навчаються діти з аутизмом.

Довідка

Перші Гаражні Розпродажі у Львові проводилися групою активістів минулого року у червні та вересні.

Тоді благодійники збирали кошти для підтримки діяльності соціального гуртожитку ЛМГО «Оселя», де проживають особи, які проходять процес ресоціалізації. Загалом вдалося зібрати близько 30000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.