Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура львівщини

lvivcenter.org

Четвер, 24 квітня 2014, 13:00

Прокуратура розслідує смертельну ДТП за участю міліціонера

прокуратура львівщини

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування кримінального провадження за фактом смертельної ДТП з участю працівника МВС, яка сталася вчора в центрі Львова.

Про це Варіантам повідомила прес-сулжба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою області, розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом дорожньо – транспортної пригоди з участю працівника правоохоронного органу. Йдеться про ДТП, яка мала місце 23.04.2014 близько 16.00 год. на перехресті вулиць Словацького – Дорошенка у м. Львові, внаслідок якої загинув пішохід.

За кермом авто, яке здійснило наїзд на постраждалого перебував працівник підрозділу Головного управління МВС України у Львівській області.

Наразі, проводяться першочергові слідчі дії. У ході проведення досудового розслідування буде забезпечено повне та об’єктивне дослідження усіх обставин дорожньо – транспортної пригоди та прийняття законного рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.