Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Яремко

Четвер, 24 квітня 2014, 15:08

Зірки шоу-бізнесу у неділю запрошують львів’ян на безкоштовний благодійний концерт для порятунку Романа Яремка

Роман Яремко

Зірки шоу-бізнесу, артисти, гурти, відомі спортсмени та небайдужі люди об’єдналися задля порятунку життя 35-річного львів’янина Романа Яремка, якому необхідно провести операцію на головному мозку, вартістю близько 50 тисяч євро

Відтак, аби зібрати необхідну суму коштів цієї неділі, 27 квітня, на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) відбудеться благодійний концерт та аукціон речей відомих людей.

Півроку тому Роман одружився і був щасливий від звістки про вагітність дружини. Проте недовгим було радісне сімейне життя Романа, адже 16 січня цього року Роману поставили страшний діагноз – дифузна астроцитома (пухлина головного мозку). Родина робить усе можливе, щоб зібрати кошти на лікування, проте її ресурсів недостатньо, а попереду – дуже багато дорогих курсів терапії та реабілітації.

Відтак друзі та рідні хворого стали ініціаторами благодійного заходу. Дізнавшись діагноз Романа Яремка, вони вирішили не впадати у розпач, а разом із небайдужими львів’янами врятувати життя Роману, зібравши необхідну суму коштів, – повідомляє прес-центр ТРК "Південний". 

До справи підійшли креативно і не лише розпочали збір пожертв, але й організували для львів’ян справжнє свято, під час якого планують зібрати кошти на операцію. Підтримали ініціативу чимало відомих людей – виконавці Ірина Федишин, Павло Табаков, Vova ZIL’Vova, Олеся Киричук, гурти Піккардійська Терція, Дзідзьо, К402, Один в каное, гравці футбольного клубу «Карпати», Олімпійський призер з боксу Андрій Котельник, найсильніша людина світу, богатир Василь Вірастюк, митці та відомі львів’яни.

Тож частина артистів та гуртів цієї неділі підтримають Романа Яремка своїми виступами під час благодійного концерту, інші ж передали від себе цінні лоти на благодійний аукціон.

Натомість пересічні львів’яни зможуть допомогти врятувати життя Романа Яремка лише тим, що відвідають безкоштовний благодійний концерт і візьмуть участь у благодійній лотереї послуг.

Зокрема, купивши під час концерту лотерейний білет, вартістю від 20 гривень, львів’яни зможуть виграти чимало цінних призів.

Серед них – політ на повітряній кулі, вечеря у ресторані з відомою співачкою, сертифікати на безкоштовне відвідування модних показів LvivFashionWeek, відпочинок та оздоровлення у СПА-центрі «Три стихії», абонементи на безкоштовне відвідування різноманітних тренажерних залів та фітнес-центрів, відвідування скеледрому, Gold-картки нічного клубу «Санькоф», обладнання та м’ясна продукція для барбекю від «Родинної ковбаски» та чимало інших цінних подарунків.

Окрім концерту зірок на відвідувачів благодійного заходу також чекає караоке-шоу, виступи шоу-балетів «Art Age» та «Грація», фестиваль живих скульптур, боді-арт, візаж, цікаві фотосесії та безліч інших цікавинок.

Вхід на благодійний концерт – вільний. За словами організаторів, кожен його відвідувач зможе допомогти у тих межах, в яких йому дозволяє власний гаманець, бо навіть найменша пожертва в кілька гривень буде цінною. Натомість усі кошти, що будуть зібрані у рамках благодійного концерту, будуть скеровані на лікування Романа Яремка.

Детальну інформацію про Романа Яремка, його діагноз та програму благодійного концерту можна дізнатися у соціальній мережі Вконтакті.

Організатори благодійного концерту висловлюють вдячність медіапартнерам заходу – радіо «Львівська хвиля» та студії «Люксен», а також усім небайдужим людям та організаціям, які долучилися до його проведення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.