Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

liveinternet.ru

П'ятниця, 25 квітня 2014, 12:21

СБУ просить не проводити масових заходів 27-28 квітня

Управління СБУ у Львівській області просить мешканців області не проводити 27-28 квітня масових заходів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

"Військова агресія збройних сил Російської Федерації в Україну зробила нас учасниками подій, від розвитку яких залежить мир та спокій у державі.

З метою запобігання різного ряду провокацій Управління СБУ у Львівській області просить мешканців області утриматися від провокацій не проводити 27-28 квітня масових заходів, якими могли би скористатися певні деструктивні сили. У ці дні співробітники Управління спільно з органами міліції та громадськими активістами працюватимуть у посиленому режимі, забезпечуватимуть контроль за в'їздами та виїздами з міста та області, а також патрулюватимуть вулицями м. Львова. Свідома відмова мешканців області від проведення масових заходів має продемонструвати усьому світові і Росії зокрема здатність львів'ян іти на компроміс за для миру і спокою в державі", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Ірина Сех закликала громадськість Львівщини утриматись від масових заходів з нагоди створення дивізії СС Галичина.  

Також понад 3 тисячі осіб підтвердили свою участь у Марші величі духу на честь заснування СС "Галичина" у Львові 27 квітня, близько 2 тис. - "можливо прийдуть".

Львівські політики поперджають про можливі провокації під час проведення Параду вишиванок. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.