Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

марихуана

прес-служба МВС у Львівській області

П'ятниця, 25 квітня 2014, 14:12

Міліція затримала закарпатця, який привіз у Львів 3 кг марихуани

марихуана

В середу, 23 квітня, правоохоронці затримали зловмисника, котрий намагався продати у Львові марихуану в особливо великій кількості.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області

Працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області отримали інформацію про те, що зловмисники намагаються організувати міжрегіональний канал надходження наркотичних засобів на територію області.

23 квітня оперативники затримали зловмисника, котрий намагався продати у Львові наркотичний засіб – марихуану – в особливо великій кількості. Ним виявився 41-річний мешканець Закарпатської області.

"Ми запобігли розповсюдженню на території міста та області майже трьох кілограмів марихуани. Вартість вилученого на «чорному» ринку складає близько 80 тисяч гривень", – повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника кримінальної міліції ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.