Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візз ейр

varosh.com.ua

П'ятниця, 25 квітня 2014, 15:41

Візз Ейр обіцяє відшкодувати клієнтам вартість квитків

візз ейр

Представник компанії Візз Ейр запевнив клієнтів, що вартість квитків буде повністю відшкодована.

Про це повідомив ТОВ "Авіалінії Візз Ейр Україна" Олексій Бурчевський сьогодні на відкритті весняного ділового форуму.

За словами представника Візз Ейр, в компанію важко додзвонитись через технічні проблеми.

«Я запевняю, що всі пасажири отримають належні кошти. Дійсно є проблеми з технічною можливістю нашої компанії, нашого концентру обробити ту величезну кількість запитів, які до нас надходять. Ми робимо все, щоб це було зроблено максимально швидко і максимально комфортно для пасажирів. Ми змінюємо наші внутрішні процедури, переходимо на електронні звернення, тощо. Ми розуміємо, шо бувають моменти коли неможливо додзвонитись, неможливо вчасно отримати відповіді, але запевняю, що всівідповіді будуть надані», – заявив Олексій Бурчевський.

Нагадаємо, Компанія Візp Ейр перенесла на невизначений термін 6 нових рейсів зі Львова – до Барселони, Жирони, Неаполя, Кутаїсі, Тель-Авіва, Риму, Ф'юмічіно і Валенсії.

Клієнтам, які купували квитки повинні були відшкодувати вартість. Проте, пасажири скасованого рейсу Львів-Тель-Авів компанії «Візз Ейр Україна» не змогли отримати гроші за квитки, як це обіцяла компанія.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.