Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 28 квітня 2014, 10:00

На Львівщині затримали шахрая, який привласнив 400 тисяч гривень

Львівські правоохоронці викрили шахрая, який заволодів коштами мешканців Львівської та Волинської областей.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС у Львівській області.

Шахрай обіцяв своїм клієнтам доставити автомобілі  з-за кордону та посприяти у придбанні земельних ділянок на території України.

«25-річний мешканець Луцька входив у довіру громадян, котрі без будь-якого юридичного оформлення документів віддавали йому свої гроші. Чоловік обіцяв громадянам, що він посприяє у придбанні автомобілів престижних марок. Серед них «Audi A6», «Mercedes» Е класу та «Nissan-Tеanа», що ніби-то будуть доставлені з-за океану. Таким чином зловмисник привласнив собі майже 400 тисяч гривень, частина з яких отримувалась у доларах», – повідомив заступник начальника відділу УДСБЕЗ Львівщини, підполковник міліції Михайло Тесля.

Працівники Державної служби боротьби з економічної злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області затримали злочинця, матеріали відносно шахрая скеровано на розгляд до суду.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1, ч. 2, ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.