Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Четвер, 7 червня 2012, 11:28

Львівська фан-зона встановлена незаконно

Фан-зону у Львові встановили на алеї від Оперного театру до пам’ятника Т. Шевченку, хоча це суперечить розпорядженню міського голови Львова за 2004 рік.

«З метою збереження історичної забудови м. Львова, впорядкування проведення масових заходів на площі біля Театру опери та балету ім. С. Крушельницької. Припинити надання дозволів на проведення масових заходів на площі біля Театру опери та балету ім. С. Крушельницької», - йдеться у документі.

Фан-зона — не єдине порушення цього розпорядження. Зокрема, у розпорядженні також йдеться про те, що на площі біля Оперного можна проводити святкування Нового року, Різдва, Дня Львова і Дня Незалежності.

«Стосовно фан-зони, то вона, напевно, таки повинна бути, але тут треба вказати особливі вимоги до організаторів, які мають пильнувати, щоби все було встановлено згідно з правилами, аби ар¬хітектура центральної частини міста не постраждала під час чемпіонату. Йдеться і про рівень шумів, які впливають на будинки в центрі міста», - зазначив Любомир Мельничук, голова постійної депутатської комісії з питань законності та депутатської діяльності.

Нагадаємо, сьогодні, 7 червня, увечері відбудеться офіційне відкриття фан-зони у центрі Львова.

«Розпорядження від 03.03.2004 № 133 «Про впорядкування проведення масових заходів на площі біля Театру опери та балету ім. С. Крушельницької» підписано тодішнім міським головою Л. Буняком.

Джерело: газета "Ратуша"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.