Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мультисервісний центр

www.032.ua

Понеділок, 28 квітня 2014, 17:38

У Львові відкрився мультисервісний центр

мультисервісний центр

У Львові відкрито мультисервісний центр – перший в Україні центр обслуговування громадян для забезпечення реалізації державної політики у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Про це повідомляє прес-служба Головного Управління Юстиції у Львівській області. 

У центрі відвідувачі зможуть провести державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, отримати інформацію з Державного реєстру речових прав, здійснити державну реєстрацію юридичної особи чи фізичної особи-підприємця, внести зміни до установчих документів зареєстрованої підприємницької структури чи зміни до відомостей про зареєстровану підприємницьку структуру або підприємця-фізичну особу, отримати інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців. Також, приміщення центру має великі архівні сховища.

Приміщення мультисервісного центру обладнане місцями для очікування, інформаційно-консультаційним пунктом, банківським відділенням, із спеціальним доступом для осіб із обмеженими можливостями.

У всіх приміщеннях прокладені відповідні лінії комунікацій, є локальна мережа, доступ до Інтернету.

Для більшої зручності та унеможливлення утворення штучних черг, Центр обладнано електронною системою керування чергою, яка була придбана та передана Міністерством юстиції України Реєстраційній службі Львівського міського управління юстиції.

Такими заходами, Головне управління юстиції виконує вимоги чинного законодавства, рекомендації Міністерства юстиції України щодо запобігання та протидії корупції в органах державної реєстрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.