Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

uareview.com

Четвер, 7 червня 2012, 11:38

«Свобода» у Стрию намагалася зірвати концерт Іво Бобула, який мав необережність включити у репертуар російськомовні пісні

Депутати від ВО «Свобода» у Стрию вигуками «Ганьдба!» намагалася зірвати концерт Іво Бобула, який мав необережність включити у репертуар російськомовні пісні, через що були затримані правоохоронцями.

 «Інцидент стався під час виступу Іво Бобула, котрий, окрім українських пісень, виконав і чотири пісні російською мовою. На російськомовні пісні у виконанні народного артиста України присутні на концерті депутат Стрийської міської ради від ВО "Свобода" Василь Пронів та депутат Стрийської районної ради Михайло Лапчук вигукнули "Ганьба!"», - повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода». 

Після цього депутатів затримали працівники спецпідрозділу "Беркут".

Правоохоронці «заштовхали депутатів в службову машину й доставили в районну поліклініку для того, щоби взяти кров на аналіз для виявлення алкоголю в крові. ..Затриманих депутатів повезли в місцевий відділок міліції, де складали протокол до третьої години ночі», - зазначено у повідомленні.

ВО «Свобода» вважає, що депутатів безпідставно утримували з першої години дня до третьої години ночі. Також депутат Василь Пронів унаслідок дій працівників "Беркута" отримав забиття лівої руки, що підтвердила судово-медична експертиза.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.