Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

aucland.ru

Вівторок, 29 квітня 2014, 11:19

Під Львовом відбудеться змагання зі спортивної радіопеленгації

З 1 до 4 травня 2014 року у Брюховецькому лісі поблизу Львова відбудеться відкритий чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У змаганнях планується участь понад 100 кращих радіоспортсменів, які представлятимуть збірні команди Автономної Республіки Крим, Вінницької, Волинської, Донецької, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Сумської, Харківської, Херсонської областей України та міста Києва.

Головний суддя чемпіонату – суддя національної категорії Іван Доскоч (м. Броди, Львівська обл.).

Урочисте відкриття цих змагань відбудеться 1 травня 2014 року о 13 годині на території готелю «Перлина Львова» (Львівська обл., смт. Брюховичі, вул. Лікарська, 2).

Довідково: Спортивна радіопеленгація – це технічний вид спорту, який вимагає від спортсмена значної фізичної підготовки, уміння орієнтуватись у лісі та за допомогою радіоприймача-пеленгатора знаходити мікропередавачі (контрольні пункти). Мікропередавачі випромінюють радіохвилі у відповідний час. На кожному контрольному пункті встановлюється біло-помаранчева призма і електронний пристрій для відмітки чіпа спортсмена. Між стартом і фінішем таких контрольних пунктів може бути до 10, а загальна довжина дистанції до 10 км. Переможець визначається у кожній віковій категорії за часом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.