Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

Четвер, 7 червня 2012, 11:47

Спільний контроль у пунктах пропуску через кордон повністю виправдовує себе, - ДМСУ

Учора, 6 червня, у ПП «Рава-Руська – Гребенне» українські та польські митники переконалися, що запроваджений на час «Євро 2012» вид спільного контролю повністю оправдовує себе. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

 

Учора в пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» відбулась робоча зустріч першого заступника начальника Львівської митниці Ярослави Сподарик та начальника Митної палати в Бялій Подлясці Ремігіуша Возняка, в якій також взяли участь представники польських та українських прикордонних служб.

Як уже повідомлялося, спеціально до чемпіонату з футболу «Євро-2012» з 5 червня в міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення, розташованих на ділянці кордону в межах Львівської області, українські та польські прикордонні і митні  служби здійснюють контроль в одному місці на території Республіки Польщі.

Нагадаємо, що з метою  координації врегулювання проблемних ситуацій, пов’язаних із митним контролем та оформленням предметів, призначених для підготовки та проведення чемпіонату Європи з футболу, на базі Моніторингового центру ДержмитслужбиУкраїнифункціонує цілодобова гаряча лінія «Євро-2012»: (044) 247-26-59.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.