Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Юринець

Вівторок, 29 квітня 2014, 13:49

Усі, хто проводитиме акції впродовж 1 та 9 травня – посібники Путіна, – Юринець

Оксана Юринець

Депутат від фракції «Удар» Оксана Юринець закликала львів’ян утриматись від будь-яких масових акцій впродовж 1 та 9 травня, через можливі провокації.

Про це йдеться у заяві, щодо недопущення провокацій, яку прочитала Оксана Юринець на засіданні сесії облради.

«Очікувати, що Путін відмовиться від своїх планів на Україну не варто. Росія повертається до звичної для себе практики спецоперацій та провокацій. Уже зараз відомо, що Росія творитиме картинку, шляхом здійснення провокацій на Західній Україні. Росії дуже вигідно вкотре втягувати заяложене опудало екстремізму на Західній Україні. Зважаючи на це закликаємо усі політичні сили Львівщини, громадські організації, активістів та свідомих громадян відмовитись від будь-яких масових акцій», – йдеться у зверненні.

За словами Оксани Юринець, саме 1 та 9 травня найбільш вразливі дати для можливих провокацій.

«Просимо усіх зрозуміти, що навіть найневинніша акція у ці дні може бути використаною для дискредитації львів’ян та області. Відтак, кожна організація, чи політична сила, яка проводитимне акції у ці дні є свідомим, або несвідомим посібником агресора. Переконані, що громадськість та правоохороні органи дадуть гідну оцінку таким горе-діячам», – йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.