Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

waland.ru

Середа, 30 квітня 2014, 10:13

Дні хорватської культури відбудуться у Львові

2 та 3 травня у Львові триватимуть Дні хорватської культури. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У програмі – фотовиставки хорватських художників, відеопідбірка народної хорватської музики та дегустація страв хорватської кухні.

Фото групи хорватських художників «5.ехе» будуть експонуватися на стінах музею Арсенал, у Бернардинському дворику та на стінах на вулиці Валовій, 18-20

Також на цей день заплановано виставку фотографій «Львів 2013» Александара Бонаніча та Боріса Зубчіча у Музеї ідей на вулиці Валовій, 18а о 18:00 годині.

Окрім цього, 3 травня о 17:00 годині у Музеї ідей пройде День хорватської культури, де  будуть готувати страви хорватської кухні за середньовічними рецептами з острова Крк, покажуть відеопідбірку хорватської народної музики та документальних фільмів хорватських режисерів.

Відбудеться відкриття «Хорватського культурного центру», який запропонує усім охочим безкоштовні уроки хорватської мови, а також буде місцем, куди зможуть звертатися за інформацією про Хорватію мешканці України, а хорвати - за інформацією про Україну.

На завершення свята на майданчику поблизу «Музею Ідей» буде посаджено «Маслину миру», як символ дружніх стосунків України та Хорватії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.