Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

документи

radako.com.ua

Середа, 30 квітня 2014, 13:03

У підрозділі СЕС Львова службовці видали підприємству сфальсифікований документ

документи

Прокуратурою Львівської області було викрито, що службовці у підрозділі СЕС Львова видали підприємству неправдивий висновок, що послужив підставою для отриманян ліцензії.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області.

Службовці одного із підрозділів СЕС Львівської області видали оному із львівських приватних підприємств завідомо неправдивий висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

На підставі даного документу суб’єкт господарювання у 2013 році отримав ліцензію у Міністерстві екології та природних ресурсів України, а саме, дозвіл на виконання операцій у сфері поводження з небезпечними відходами (збирання, перевезення, зберігання).

23 квітня цього року міжрайонною прокуратурою внесено відомості про вказаний факт до ЄРДР за ч.1 ст.364, ч.1 ст.366 КК України.

Матеріали кримінального провадження скеровано в Залізничний РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області. Досудове розслідування триває.

Також, окрім вказаного факту прокуратурою області скеровано інформацію в Генеральну прокуратуру України для вирішення питання про скасування виданої Міністерством екології та природних ресурсів України ліцензії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.