Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

rasm.com.ua

Четвер, 1 травня 2014, 15:07

Від сьогодні ціни на газ для населення підвищено на 40%

Сьогодні, 1 травня, в Україні вступила в дію постанова НКРЕ від 3 квітня, відповідно до якої ціни на газ для населення підвищено на 40%.

У разі використання природного газу для приготування їжі та/або підігріву води у багатоквартирних будинках: за наявності газових лічильників газ буде коштувати 1,182 грн за 1 куб. м з ПДВ, за відсутності газових лічильників - 1,299 грн за 1 куб. м з ПДВ.

За умови, що обсяг споживання природного газу не перевищує 2,5 тис. куб. м на рік газ буде коштувати: за наявності газових лічильників - 1,089 за 1 куб. м з ПДВ, за відсутності газових лічильників - 1,197 грн за 1 куб. м з ПДВ.


За умови, що обсяг споживання природного газу не перевищує 6 тис. куб. м на рік газ буде коштувати: за наявності газових лічильників - 1,788 грн за 1 куб. м з ПДВ, за відсутності газових лічильників - 1,965 грн за 1 куб. м з ПДВ.

За умови, що обсяг споживання природного газу перевищує 6 тис. куб. м на рік газ буде коштувати: за наявності газових лічильників 3,645 грн за 1 куб. м з ПДВ, за відсутності газових лічильників - 4,011 грн за 1 куб. м з ПДВ.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.