Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 2 травня 2014, 10:41

У Львові розгорнуть найбільший в світі український прапор

Сьогодні, 2 травня, у Львові студенти Заходу і Сходу розгорнуть найбільший в світі державний прапор України.

Про це повідомляють організатори форуму "Схід і Захід разом". 

Площа полотнища вражає, його розміри 60 на 40 метрів. Акція відбудеться біля пам’ятника Івану Франку о 18 годині. Взяти участь у молодіжній ініціативі зможуть усі охочі львів’яни та гості міста.

«Акція відбудеться у рамках проведення молодіжного форуму «Схід і Захід разом», який проходить у Львові, – розповів організатор акції Тарас Баранецький. – Це спільна ініціатива молоді з різних куточків країни. Учора до Львова приїхало сто студентів із Донецька, Луганська та Маріуполя. Разом із студентами Галичини вони стануть головними учасниками розгортання прапора. Цією акцією ми зможемо показати єдність української молоді, що є дуже важливим у теперішній час».

Загалом, у акції планують взяти участь понад 250 студентів з різних міст України.

Нагадаємо, 1 травня до Львова прибула делегація студентів зі Сходу України, які візьмуть участь у триденному молодіжному форумі «Схід і Захід разом».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.