Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

юлія тимошенко

П'ятниця, 2 травня 2014, 17:14

Терор Путіна в Україні не пройде – Тимошенко

юлія тимошенко

Юлія Тимошенко звернулася до Володимира Путіна та заявила, що Україна не виконуватиме ультиматумів, які ставить Російська Федерація.

Про це сьогодні на прес-конференції заявила кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко, передає кореспондент Варіантів.

Зокрема Юлія Тимошенко заявила, що жоден ультиматум Кремля не буде виконаний. Жодні зміни до Конституції внесені не будуть.

 Тимошенко вимагає від Путіна припинити дестабілізації в України та спроби зірвати вибори, які призначені на 25 травня.

Крім цього, лідер ВО "Батьківщина" заявила, що підтримує АТО, але до неї потрібно підключати більше добровольців.

"Я підтримую всі АТО, але в умовах повної деморалізації частини силових структур, але нам потрібно було знайти інший варіант. Цей інший варіант - оголошення мобілізації саме тих громадян України, патріотів, які брали участь в бойових біях і досвід роботи в місіях ООН в гарячих точках планети. Саме тому оголосили набір до Руху опору.

Рух опору - це не партизанська війна, не організація всупереч того, що роблять силові структури в нашій державі, а частина Збройних сил", - заявила кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.