Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 2 травня 2014, 17:42

Юлія Тимошенко не поведеться на пропозиції Порошенка

До лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко щодня приходять делегати Петра Порошенка з пропозицією зняти свою кандидатуру з виборів.

Про це сьогодні на прес-конференції заявила кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко, передає кореспондент Варіантів.

"Мені пропонують зняти свою кандидатуру на користь Петра Порошенка. Я хочу вам сказати, що, по-перше, я ніколи не буду зніматися ні за які посади пропозиції на користь олігархії, яка хоче, практично, реваншем повернути собі владу.

Я думаю, якщо олігархи мають такий високий рейтинг, як вони декларують, в мене запитання: навіщо щодня присилати до мене делегатів, які пропонують мені знятися на користь Петра Олексійовича.

Я вважаю, що моїм головним конкурентом є Петро Олексійович, який домовився з олігархією, і який хоче повернути їм важелі влади", – заявила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко звернулася до Володимира Путіна та заявила, що Україна не виконуватиме ультиматумів, які ставить Російська Федерація.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.