Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

rian.com.ua

Понеділок, 5 травня 2014, 12:09

Львівські «кажани» повернулися з Баку з однією перемогою

волейбол

Гравці львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» взяли участь у Міжнародному турнірі з волейболу серед чоловічих команд, який впродовж 30 квітня-4 травня тривав у Баку (Азербайджан).

Про це повідомляє прес-служба ВК "Барком".

На турнірі львівські «кажани» провели три товариські гри з збірною командою Азербайджану, кожна гра складалася з 5 партій.

Відтак, результати матчів для ВК «Барком-Кажани» у Міжнародному турнірі наступні:

Перший день: 2:3 – на користь збірної Азербайджану.

Другий день: 4:1- на користь ВК «Барком-Кажани».

Третій день: 2:3 - на користь збірної Азербайджану .

За словами помічника головного тренера ВК «Барком-Кажани» Владислава Лазарчука, львівська команда стала першою українською командою, яка впродовж останніх років взяла участь у турнірі в Азербайджані.

«Це вже друга поїздка нашого волейбольного клубу на міжнародні матчі. Спочатку наші хлопці були у Польщі. Тепер – Азербайджан. Ця поїздка додала волейболістам впевненості у своїх силах. Досвід виступів на міжнародних спортивних майданчиках – добрий стимул для покращення своєї майстерності та хороша підготовка до волейбольного Чемпіонату України», - наголосив Владислав Лазарчук.

Як додав представник тренерського складу ВК «Барком-Кажани» , азербайджанських гостей «кажани» хотіли б бачити на «Кубку Лева», який відбудеться у Львові у вересні. «Але, на жаль, у цей самий час азербайджанці готуватимуться до ігор у складі клубів, за які вони виступають», - підкреслив Владислав Лазарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.