Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

каналізація

zakarpattya.net.ua

Понеділок, 5 травня 2014, 14:18

Львів може отримати 40 млн грн на каналізування з держбюджету

каналізація

Сьогодні, 5 травня, виконавчий комітет ЛМР вніс зміни до Комплексної програми модернізації каналізаційного господарства м.Львова на 2012 – 2015 роки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Не зважаючи на складний фінансовий стан, не усі програми призупинені. Ми опрацювали з міністерствами питання щодо можливості фінансування державних програм по каналізуванню у Львові. Щоб захистити ці програми, сьогодні необхідно було внести зміни до Програми модернізації каналізаційного господарства, уточнивши реальні цифри в цінах цього року. В результаті, сподіваємось отримати близько 40 млн грн з державного бюджету на будівництво станції зливу стоків на території І черги КОС вул.Пластовій, 13, на каналізування вул.Брюховецької, с. Малехів та Рудно», - розповів в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.

Що стосується каналізування вулиць у цьому році за кошти міського бюджету, то, за словами Володимира Олійника, в цьому році будуть закінчувати раніше розпочаті роботи та оплачувати за вже виконані роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.