Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

хюндай

cit.ua

Вівторок, 6 травня 2014, 10:08

Hyundai Rotem повернувся на маршрут Київ-Львів

хюндай

З 6 травня відновлено курсування денного швидкісного поїзда Інтерсіті+ сполученням Дарниця – Київ-Пас. – Львів виробництва компанії Hyundai Rotem. 

Про це повідомляє прес-служба адміністрації залізничного транспорту.

Зі станції Дарниця потяг відправляється згідно з діючим графіком о 17:01 із зупинкою на станції Київ-Пасажирський о 17:14-17:26. До Львова електропоїзд прибуватиме о 22:20.

Зворотно зі Львова поїзд Інтерсіті+ вирушає о 5:50 із зупинкою на станції Київ-Пасажирський і прибуває на станцію Дарниця об 11:14.

Модернізація решти 8 електропоїздів виробництва Hyundai Rotem, яка здійснюється за рахунок виробника триває. Модернізацію усіх електропоїздів та їх повернення на маршрути планується закінчити до кінця липня поточного року.

Нагадаємо, 12 лютого Укрзалізниця зняла з рейсів усі потяги Hyundai через проведенням технічного огляду цих поїздів за участю корейських фахівців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.