Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

кубок україни

sportanalytic.com

Середа, 7 травня 2014, 10:40

Фінал Кубка України у Харкові не відбудеться, ймовірно – у Львові

кубок україни

Фінал Кубка України-2013/14 з футболу, який було заплановано на 15 травня в Харкові, не відбудеться.

Федерація футболу України причиною скасування матчу в Харкові назвала проблеми з безпекою глядачів, пише "Голос України".

Після того, як в ситуацію втрутилося Міністерство внутрішніх справ, нове місце проведення головного матчу кубкового турніру вирішено визначити на засіданні виконкому національної федерації.

Нагадаємо, що одним із найреальніших місць проведення фіналу вважався Львів – політична і суспільна ситуація в західному регіоні країни значно надійніша за Донецьк, Одесу, Харків та Київ, які теж претендували на вирішальний матч. Тим більше, що Львів не було представлено командою на вирішальній стадії. Однак представники ФФУ тоді проголосували за Харків.

Фіналісти Кубка визначаться 7 травня – в 1/2 фіналу зустрінуться "Динамо" (Київ)– "Чорноморець" (Одеса), "Славутич" (Черкаси)– "Шахтар" (Донецьк).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.