Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мерседес

прес-служба ДАІ у Львівській області

Середа, 7 травня 2014, 11:50

У Львові затримали Mercedes без номерного знаку та з камуфляжем у багажнику

мерседес

Вчора, 6 травня, біля Скнилівського моста затримали іномарку, яка перевозила бронежилет, камуфляжну форму, петарди, банки з різноманітними хімічними речовинами.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

Зокрема, вчора близько п’ятої вечора водій цього авто в’їхав до Львова та прямував вулицею Городоцькою. Біля Скнилівського моста іномарку помітили працівники Державтоінспекції. «Мерседес» був без бампера та переднього номерного знака, тож правоохоронці вирішили зупинити його та з’ясувати, що сталося.

Керманич легковика помітно хвилювався. Пояснити до пуття, куди дівся номерний знак, він так і не зміг. Не менш дивно поводилися й пасажири цього авто – троє молодих чоловіків. Спілкуючись із ними, правоохоронці з’ясували, що всі вони немісцеві, приїхали із різних областей держави, проте, що збираються робити на Львівщині та куди прямують – залишилося загадкою.

Не менш підозрілим виявився й вантаж, який перевозили в автомобілі.

Працівники ДАІ викликали до місця події слідчо-оперативну групу. Автомобіль, водія та пасажирів було доставлено до Залізничного райвідділу міліції міста Львова.

У багажнику та салоні «Мерседеса» правоохоронці виявили чимало банок із хімічними речовинами, камуфляжну форму, бронежилет та петарди.

Наразі працівники міліції з’ясовують, куди саме та з якою метою везли цей підозрілий вантаж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.