Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

молодіжна проща

sobor-svyura.lviv.ua

Четвер, 8 травня 2014, 10:51

Молодіжна піша проща "Львів – Унів" відбудеться 16-18 травня

молодіжна проща

З нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці, 16-18 травня відбудеться ХХІ Міжнародна молодіжна піша проща «Львів – Унів».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Тема прощі «Перебувайте у моїй любові» (Йо. 15.9). Організатори очікують 1 тис. прочан.

Цьогоріч проща розпочнеться Божественною Літургією о 7.00 год. в храмі Арх. Михаїла, що на вул. Винниченка у Львові. Одразу після Служби всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 8:30 год. Дорога пролягатиме через: м. Львів – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня Білка – с. Заставне – м. Глиняни – с. Якторів – с. Унів.

В святу обитель паломники прибудуть 17 травня ввечері. Тоді ж відбудуться нічні чування, які триватимуть до ранку: молитви, сповідь, благословення чудотворною іконою, похід зі свічками на Чернечу гору.

У неділю, 18 травня, проща закінчиться Архиєрейською Літургією та повним відпустом. Колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС та велогрупа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.