Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оперний театр

map.lviv.ua

Четвер, 8 травня 2014, 11:17

Львівська міліція встановлює аноніма, який повідомив про замінування Оперного театру

оперний театр

Львівські правоохоронці встановлюють особу аноніма, котрий повідомив про нібито замінування Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Наразі правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий повідомив про замінування Оперного театру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Нагадаємо, вчора, 7 травня, о 20.00, на телефон оперативної служби «102» надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що Оперний театр заміновано.

На місце події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб. Після ретельної перевірки приміщень та прилеглої території, фахівці вибухових пристроїв не виявили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.