Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

земельна ділянка

topdim.if.ua

Четвер, 8 травня 2014, 13:37

Прокуратура відкрила кримінал через захоплення ділянки Міноборони

земельна ділянка

У Львові прокуратура Західного регіону України за фактом самовільного зайняття земельної ділянки Міноборони розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Львівською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України під час проведення перевірки додержання вимог земельного законодавства виявлено факт самовільного зайняття земельної ділянки особливого режиму використання, площею 0,9 га, розташованої в с. Липники Пустомитівського району Львівської області, яка була надана в користування оборонному відомству.

Як зазначив начальник відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури регіону Євген Гладій, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 Кримінального кодексу України.

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.