Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

заборонені лікарські засоби

Четвер, 8 травня 2014, 15:01

У Львові викрили студента, який збував заборонені препарати

заборонені лікарські засоби

До міліціонерів надійшла інформація про те, що мешканець одного з райцентрів Львівської області займається незаконним продажем сильнодіючих лікарських засобів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що препарати є забороненими для ввезення на територію України. Окрім того встановлено, що зловмисник займався торгівлею у мережі Інтернет з використанням можливостей однієї із соціальних мереж. Оперативники встановили анкетні дані продавця.

З метою документування порушення міліціонери провели розшукі заходи, а також закупку заборонених лікарських засобів через інтернет.

Таким чином у зловмисника придбали 600 пігулок та 10 мл заборонених лікарських засобів іноземного виробництва.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець одного з районних центрів Львівської області. У молодика були виявлені заборонені лікарські засоби – 50 мл. та 100 таблеток, а також виручені гроші.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею, санкція чкої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.