Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Загарія

П'ятниця, 9 травня 2014, 15:24

Міліція Львівщини заявила про спокійне 9 травня

Дмитро Загарія

Сьогодні львівські правоохоронці з громадськими активістами забезпечили охорону громадського порядку у місцях проведення заходів з вшанування полеглих під час Другої Світової війни.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Перед початком заходів кінологи, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області ретельно перевірили території в місцях проведення заходів, на можливу наявність вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявлено. 

Покладання квітів громадянами розпочалося з 10.00 на Марсовому полі. Близько 30-ти ветеранів прийшли вшанувати пам'ять полеглих воїнів та покласти квіти до меморіальних таблиць, після цього ветерани вшанували пам'ять загиблих побратимів на території Пагорба Слави.

«У Львові та області всі заходи пов’язані з покладанням квітів на могили загиблим воїнам, вшанування їхньої пам’яті відбулися спокійно без провокацій та без порушень громадського порядку», - зазначив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.