Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

Понеділок, 12 травня 2014, 13:25

Потрібно припинити видачу зарубіжних віз громадянам Російської Федерації, – Гриценко

Анатолій Гриценко

Кандидат на пост Президента України від партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що потрібно припинити видачу зарубіжних віз громадянам Російської Федерації через воєнну агресію Росії.

Про це він повідомив на прес-конференції у Львові.

«Я вважаю, що потрібно тиснути на Росію з усіх боків, включаючи такі фактори, як масові види спорту. Ще раніше я виступав з ініціативою і відстоюю її у спілкуванні з західними партнерами, яку я умовно назвав «зачинити Росію на замок» – припинити видачу закордонних віз громадянам Російської Федерації, а тим, кому вже видали дострокові візи, забороняти виїзд закордон, окрім, звісно, випадків коли це вкрай необхідно з гуманітарних питань: хтось помер, якісь сім’ї відновлюються і т.д. Але масово заборонити», – заявив Анатолій Гриценко.

На думку Анатолія Гриценка, санкції повинні в першу чергу стосуватись середнього класу росіян.

«Не повинні громадяни Росії, як це було раніше спокійно проводити якісь бізнес-ланчі в Європі, відпочивати середнім класом в Анталії на берегах, чи на лижі літати в Альпи, на спортивні змагання, на концерти рок-зірок і т.д., тоді коли їхня держава проводить агресію, фактично пішла війною. Треба зупиняти і таким чином, щоб російське суспільство не підтримувало бездумно цю сатанинську деструктивну силу Путіна, а ставила йому правильні питання. Насамперед тиснучи на середній клас, щоб вони розуміли – це неприйнятно ні в Європі, ні в Україні, ні у світі, ніде», – зазначив Гриценко.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко, також, звернувся публічно до президента FIFA Йозефа Блаттера, з пропозицією позбавити футбольну збірну РФ участі в чемпіонаті світу 2014 року та облаштування чемпіонату світу 2018 року в Росії.

Наразі, вже зібрано 100 тисяч підписів за виключення футбольної збірної Росії з чемпіонату світу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.