Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

rian.com.ua

Понеділок, 12 травня 2014, 14:43

На Львівщині у ДТП постраждали семеро людей

дтп

У Кам’янка-Бузькому районі на Львівщині внаслідок ДТП травмувалися семеро людей. Серед постраждалих – 3-річна дитина.

Автопригода трапилася сьогодні, 12 травня, близько 8-ї години ранку неподалік села Новий Став, інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій автомобіля «Volkswagen Jetta», прямуючи у напрямку Львова, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з іномаркою «Mercedes-Benz Sprinter».

За кермом легковика «Volkswagen» був 32-річний мешканець міста Кам’янка-Бузька, а бусом керував 59-річний житель району.

У результаті зіткнення постраждав водій автівки «Volkswagen». У нього діагностували струс головного мозку, садна рук та ніг.

Також травмувалися п’ятеро пасажирів цього авто, серед яких - трьохрічний хлопчик. Дитину шпиталізували із забоєм носа. Інших пасажирів, після надання необхідної медичної допомоги, відпустили додому.


Окрім цього, постраждала 44-річна жінка, яка була пасажиром автомобіля «Mercedes». Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та забій хребта. Потерпілу госпіталізували до районної лікарні.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. У водіїв взято кров на вміст алкоголю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.