Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

шахтар

tsn.ua

Понеділок, 12 травня 2014, 16:09

ПАТ "Львівська вугільна компанія" зупинила роботу через невиплату зарплат

шахтар

Працівники ПАТ "Львівська вугільна компанія" припиняє роботу через страйк працівників, яким заборгували зарплатню за за січень, лютий та березень 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба Незалежної профспілки гірників України ПАТ "Львівська вугільна компанія".

У своєму зверненні трудовий колектив ПАТ "Львівська вугільна компанія " відзначає, що в таких умовах існує загроза життю та здоров'ю працівників підприємства.

«Більше спонсорувати олігархів ми не можемо. На всі наші звернення та пікети, нічого, крім відписок і порожніх обіцянок, ми не отримали. Люди доведені до відчаю. Ніякої допомоги від контролюючих органів держави, фонду держмайна у Львівській області ми не бачимо і не відчуваємо. Про яку допомогу можна говорити , якщо стільки часу ми не можемо ідентифікувати власників ВАТ "Львівська вугільна компанія" , - йдеться в документі.

На зборах трудового колективу від 5 травня 2014 було прийнято такі рішення: зупинити підприємство до повного погашення заборгованості по виплати заробітної плати, відновити попередній графік роботи підприємства, заборонити керівництву вивезення вугілля з підприємства.

Основними власниками ПАТ "Львівська вугільна компанія" є: 

1) Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській області, 37.5%;

2) Товариство з обмеженою відповідальністю "Вантажно-транспортне управління", 22.75%;

3) Товариство з обмеженою відповідальністю "ІФОРАС", 23%;

4) Товариство з обмеженою відповідальністю "АСП ТРЕЙД ГРУП", 16.66%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.